Sirkkalankadulla-single ulkona NYT!

Veera Maria julkaisee toisen pitkäsoittonsa syksyllä 2017. Sirkkalankadulla-single on levyn toinen singlelohkaisu ja se on julkaistu 30.6. Sirkkalankadulla-kappale kertoo nuoruuden valinnoista, jotka jäävät kaihertamaan mieltä vielä vuosienkin jälkeen. Kappale onkin synninpäästö nuorelle sydämelle, joka tekee juuri niin kuin osaa ja haluaa. Sirkkalankadulla-biisin tarina seikkailee Veera Marian nuoruuden opiskelukaupungissa Turussa. Sirkkalankadun kaksiossa vietettiin ikimuistoisia ja merkittäviä hetkiä, vaikka kaikki ei mennytkään aivan putkeen.

Sampsa Huttusen ohjaama biisin 50-lukuhenkinen musiikkivideo on kuvattu myös Turussa. Video ja kappale on saanut upeaa palautetta. Voit katsoa sen myös iltalehden IL-TV:stä.

Veera Marian tuleva myös Sirkkalankadulla-niminen albumi on jo ihanasti paketissa. Kappaleet ovat artistin sanoittamia ja säveltämiä. Levyn 10 kappaletta ovat hyvin veeramariamaisia, aitoja, elämänmakuisia ja lähelle ihmistä tulevia. Tekstit ovat suuressa roolissa, melodiat ja musikaalisuus vievät milloin Ranskaan, milloin metsälammelle metsän siimekseen ja milloin popin keveään ja värikkääseen kuplaan. Käväistäänpä akikaurismäkeläisissä pelkistetyissä tunnelmissakin. Laulujen aiheet ovat otteita elämästä: yksinäisyydestä, rakkauden odotuksesta, ihastumisesta, nuoruudesta, menetyksestä, kaikkitietävistä ihmisistä ja siitä kuinka kenelläkään ei ole kaikkea. Tuottaja Jaakko Järvisen käsittelyssä uusissa biiseissä kuullaan taattuja luomusoundeja elektronisin säväyksin ja kivaa raikkautta. Levy on jo valmis ja odottaa pääsyään ihmisten kuultavaksi.

Seuraa Veera Mariaa myös FB:ssä, Twitterissä ja Instagramissa.

 

Submit a comment